Rolete in Moldova Daca ati construit o casa pe pamint, de diverse dimensiuni sau forme, este necesar sa oferiti un aspect estetic ferestrelor, garajului, usilor utilizind pentru asta doar rolete. La instalarea roletelor, trebuie sa acordati o deosebita atentie pentru stilul roletelor, ca el sa se integreze cu aspectul cladirii.

Sa rezolvati toate sarcinile concomitent le puteti impreuna cu compania Cvantid. Pe piata din Moldova, compania noastra exista mai mult de 15 ani, iar in decursul acestei lungi perioade am obtinut o experienta vasta in domeniul de utilizare a roletelor.

Cvantid va ofera atentiei Dvs urmatoarele produse:

  • Rolete (pentru usi si ferestre, rolete grilaj);
  • Porti (panoramice, sectionale, pentru garaj);
  • Bariere.

Roletele jaluzele, roletele porti si barierele in Moldova oferite de compania noastra sunt de calitate superioara, de asemenea produsele au trecut diverse teste, datorita carora putem garanta calitatea perfecta si o durata indelungata de timp de expluatare.

Rolete in MoldovaAvantajele alegerii Cvantid:

  1. Consultatie gratis, informatie completa si informatie tehnica despre expluatarea productiei.
  2. Prelucrare rapida a comenzilor (fabricare, livrare si instalare).
  3. Garantie pentru produse si instalarea lor.
  4. Preturi accesibile pentru rolete si bariere in Moldova.

Puteti oricind sa comandati rolete porti, rolete si bariere de la compania Cvantid. Specialistii nostri va vor oferi o consultatie pentru dispozitivele necesare. O informatie mai detaliata o puteti primi telefonindu-ne pe numarul de telefon indicat pe site.

roleta-ro-summer