Rolete in Chisinau- proiectare, producere, montajCompania Cvantid pe o perioada de multi ani se ocupa cu fabricarea roletelor in Moldova Asortimentul nostru de produse estedivers, de asemenea avem si diferite componente pentru rolete de diferite culori.

Sisteme de rolete — rolete pentru ferestre si usi, porti pentru garaj si rolete grilaj.

 

Avantajele alegerii sistemelor de rolete:

  1. Protectie impotriva galagiei.
  2. Protectie impotriva atentiei nedorite.
  3. Economie de energie.
  4. Nivel inalt de protectie impotriva furturilor.
  5. Protectie impotriva razelor solare.
  6. Protectie impotriva factorilor meteorologici (vint, ploi, ninsori si multe altele).

La compania Cvantid, Dvs puteti alege roletele ce vi se potrivesc:

Rolete pentru ferestre;

Rolete pentru usi;

Rolete grilaj.

Rolete in Chisinau- proiectare, producere, montajRoletele pentru ferestre in Moldova sunt destinate pentru protectia completa a casei Dvs. De asemene ele sunt o metoda de a securiza o incapere de acces neautorizat. Este nevoie sa cumparati rolete pentru a va simti comod si in siguranta in propria casa. Sistemele de rolete pentru ferestre va vor dadea posibilitatea de a va proteja de galagie, razele solare si vor oferi incaperii un aspect estetic placut si modern.

Roletele pentru usi in Moldova se potrivesc pentru orice tip de incapere. Roletele sunt foarte populare in ziua de azi, ele sunt instalate pentru case private, banci, centre comerciale, oficii si multe altele.

Roletele pentru usa vor proteja perfect bunurile personale impotriva furturilor, deoarece ele au un nivel inalt de securitate.

Roletele grilaj in Moldova — o forma de rolete de protectie. Constructia este complicata dotata cu toate standardele necesare sistemelor de rolete. Cea mai principala deosebire este suprafata. Suprafata este alcatuita din grilaj, ce ofera o multime de posibilitati. Datorita roletelor grilaj, vizualizarea produselor de pe vitrina este mai publicitara. Sistemele de rolete sunt folosite pe larg in centre comerciale, banci, restaurante si oficii.

Sistemele de rolete in Moldova oferite de compania Cvantid – securitate garantata pentru cladirea Dvs.

roleta-ro-summer