Porti sectionale in Moldova Protectia, securitatea, frumusetea — toate acestea sunt niste caracteristici oferite de compania Cvantid pe piata Moldovei. Fabricarea produselor are loc dupa standardele necesare si cerintele clientului. Compania noastra ofera doar rolete de calitate superioara in Moldova, care sunt efectuate cu ajutorul celor mai inovatoare tehnologii.

Preturile pentru portile rolete corespunde calitatii si garanteaza un nivel inalt de securitate impotriva accesului neautorizat.

Cvantid va ofera urmatoarele tipuri de porti rolete:

  • Portile pentru garaj in Moldova — un nivel inalt de protectie pentru automobile impotriva furturilor, dar si de conditiile neplacute climatice. Roletele va vor proteja impotriva razelor soarelui, impotriva vintului puternic si a altor factori meteorologici. Roletele vor proteja garajul de caldura verii, iar iarna vor economisi caldura, deoarece aceasta constructie are caracteristici de izolare termica.
  • Portile sectionale — cele mai intilnite tipuri de porti, atit in Europa, cit si in Moldova. Portile sectionale au o multime de avantaje, de exemplu ele pot fi instalate la garajele subterane, casele pe pamint, la spalatorii auto, reparatii auto sau alte diverse intreprinderi industriale.
  • Portile panoramice vor furniza o imagine perfecta incaperii, deasemenea o vor proteja impotriva furturilor. Portile panoramice sunt instalate in Moldova la saloanele auto, spalatoriile auto, reparatiile auto, centre tehnice si altele. Portile sectionale panoramice au caracteristici de rezistenta impotriva caldurii si zgomotului.

Portile rolete in Moldova pot fi efectuate cu ghisee integrate. Iar datorita alegerii diverse si gamei largi de culori, Dvs puteti realiza toate dorintele de design, sa creati un aspect estetic atragator.

roleta-ro-summer